vrijdag 13 september 2019

STRAPDAG 20 SEPTEMBER

Beste ouders

vrijdag 20 september is uitgeroepen tot nationale 'strapdag'. Onze school neemt, net zoals vorig jaar, deel aan deze activiteit!
Te veel autogebruik op korte afstanden en in druk bewoonde gebieden is minder praktisch dan het lijkt. Ook in onze schoolomgeving neemt het autoverkeer  toe. Met alle negatieve gevolgen van dien voor onze zwakste weggebruikers.

Daarom de warme oproep om op vrijdag 20 september te voet, per fiets of step naar school te komen. Wie veraf woont, kan misschien de auto parkeren in de Sint- Jozefstraat en een stukje te voet komen.

Die dag houden we een heuse 'Wieltjes carwash'. De kinderen zullen hun eigen fiets of step mogen wassen. Daarvoor brengen ze volgende materialen mee naar school: een klein emmertje, een spons en een doek om droog te wrijven. (best met naam op)

Vanaf die dag gaat ook terug onze fluojas actie van start. Samen met hun klasgroep verzamelen de kinderen stempels. Deze kunnen ze verdienen als iedereen van de klas hun fluojas aanheeft. De leerkracht zal op onaangekondigde momenten controleren en een stempel uitdelen aan de hele klas. De klas met de meeste stempels krijgt een beloning. Wat de beloning wordt, blijft nog even geheim.

vriendelijke groetjes
de werkgroep verkeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten